Szobáink

 

Szobáink 2-3 fő elhelyezésére alkalmasak, de igény esetén pótággyal bővíthetők. Minden szobánk saját fürdőszobával rendelkezik. Vendégeink kényelmét szolgálják az ingyenesen elérhető internet kapcsolat, ill. a külön TV készülék is. Szobáink egy része légkondicionált.

A Vendégek rendelkezésére áll egy közös konyha-étkező helyiség, az önellátáshoz szükséges minden konyhai eszközzel felszerelve (tűzhely, micro, kávé- és teafőző, vízforraló, konyha eszközök).

A gyermekek szórakozását az épületben mini játszósarok, az udvaron pedig homokozó és kültéri játékok biztosítják. Kisgyermekes Vendégeink számára (korlátozott számban) gyerekágyat, ill. biztonsági konnektorvédőt tudunk biztosítani. Az étkezőben etetőszék áll a gyermekek rendelkezésére.

 

Apartmanjaink

 

Apartmanjainkban lehetőség van akár 5-10 fő elhelyezésére is. Az apartmanokhoz külön felszerelt konyha tartozik (indukciós főzőlap, micro, vízforraló, konyhai eszközök). A gépkocsik ingyenes elhelyezésére korlátozott számban a Vendégház zárt udvarában, ill. a ház előtt az utcán van lehetőség.